De Club

Ons moto

Januari 2009 borrelde het idee op om ook in de Leuvense regio een club op te starten, waar zowel oude Vespa’s als moderne Vespa’s welkom zijn. Dat idee werd op het wereld wijde web gesmeten en werd meteen onthaald op verschillende positieve reacties. Het eerste echte ritje werd gereden in april 2009 en naarmate de lente meer en meer mooie dagen beloofde, groeide ook de groep van nieuwe leden.

De toon werd meteen gezet: Vespa Club Leuven zou een club worden voor alle leeftijden waar naast  Vespa’s ook andere scooters welkom zijn, zoals Lambretta,  LML,… Maar het zou vooral een club worden waar de nadruk wordt gelegd op “het moet vooral plezant blijven”. Gewoon een groep vrienden die te gepasten tijde samen een ritje doen, een pintje pakken, de dames laten tetteren…kortom, plezier maken. Bij ons ben je dan ook vrij om zelf te bepalen wanneer je het goede omstandigheden vindt om deel te nemen aan een rit.

De beste manier om een beetje een idee te krijgen van hoe het er bij ons aan toe gaat, is gewoon onze zeer levendige en interactieve website verkennen. De foto’s spreken voor zich, het forum biedt een schat aan informatie over ritten, weetjes enz…

Mocht je daarna nog interesse hebben om ons in levende lijve te ontmoeten, dan kan je dat misschien best gewoon laten weten op ons forum. Of je stuurt even een mailtje naar vespaclub.leuven@outlook.be Op die manier kunnen we concreet afspreken wanneer je een keertje met ons mee kan bollen. En als die kennismaking  je bevalt en je hebt het gevoel dan je je bij ons als vespist thuis gaat voelen, dan kan niets je nog weerhouden om lid te worden van de club.

Misschien is het zo dat je eigenlijk wel zin hebt in ritjes in groep maar voel je je wat onzeker omdat je nog niet over veel rijervaring beschikt?  Bij ons krijgen nieuwkomers een peter of meter toegewezen die je volgt op de baan, je concreet bijstaat met rijtips en ervoor zorgt dat je snel mee in het juiste ritme zit…

Tot binnenkort?

Ritten

Alle info over de ritten (wekelijks in het seizoen) vind je op het forum in de ritten sectie en in de kalender

Wij organiseren zelf clubritten waar alle leden welkom zijn en nemen ook deel aan open ritten van andere clubs.

Wil je meerijden met onze clubritten? Laat dan iets weten, kom eens kijken en wie weet mogen we je kort daarna verwelkomen als nieuw lid!

Lid worden?

Wens je lid te worden van onze club?
Vul dan zo snel mogelijk onderstaande documenten in en bezorg ons een ondertekend exemplaar van elk.

Als lid van Vespa Club Leuven krijg je een sticker, een button en toegang tot het speciale leden forum én kan je deelnemen aan de clubritten en andere ledenactiviteiten. We hopen je dan ook snel te verwelkomen in onze gezellige club!

Inschrijvingsformulier:   Word  PDF
Huishoudelijk reglement: PDF

Get Adobe Reader